Antena 3 Actualitate O ingineră din Huşi, condamnată pentru profanare de morminte

O ingineră din Huşi, condamnată pentru profanare de morminte

22 Ian 2016   •   00:06
O ingineră din Huşi, condamnată pentru profanare de morminte
Sursa foto: foto: pixabay.com

O ingineră din Huşi a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru profanare de morminte şi cadavre. Sentinţa a fost dată după ce femeia şi-a furat fratele din mormânt, fără ştirea familiei, şi i-a mutat osemintele în alt cimitir, potrivit romaniatv.net.

Femeia, în vârstă de 67 de ani, a fost condamnată la opt luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost acuzată de săvârşirea acţiunilor de profanare de morminte şi profanare de cadavre.

În urmă cu doi ani, femeia, un cunoscut inginer constructor din Huşi, a furat din cimitir osemintele propriului frate. Aceasta le-a mutat într-un nou cavou construit de ea într-un alt cimitir. Aceasta a făcut totul fără ca soţia şi fiul mortului să ştie.

Rămăşiţele au fost rupte şi puse într-un sac pentru a fi transportate. Femeia le-a spus procurorilor că şi-a dorit ca părinţii şi toţi fraţii să fie îngropaţi în locul de veci în care ea investise o sumă importantă de bani.

Sentinţa judecătorilor nu este una definitivă.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close