x close

O jurnalistă de investigații a fost împușcată chiar în fața casei. Uniunea Europeană și Statele Unite au intervenit în acest caz

09 Mai 2018   •   19:20
O jurnalistă de investigații a fost împușcată chiar în fața casei. Uniunea Europeană și Statele Unite au intervenit în acest caz

O jurnalistă de investigații, care se ocupă cu crimele și corupția din Muntenegru, a fost împușcată într-un atac în urma căruia Uniunea Europeană și SUA au cerut protecția jurnaliștilor din țările balcanice. Femeia a fost grav rănită în urma atacului.

Olivera Lakic, jurnalistă a ziarului Vijesti din Muntenegru, a fost rănită într-un atac care a avut loc în fața casei sale din Podgorica. Aceasta a fost transportată la spital și se află în afara oricărui pericol.

În momentul de față au loc căutările atacatorilor prin controale în întreaga capital și verificare camerelor de supravegheat din zona în care a avut loc atacul, potrivit poliției, scrie The Guardian.

Aceasta a mai fost atacată în urmă cu șase ani, după ce a scris o serie de articole legate de afacerile dubioase din industria tutunului. Atacatorul a fost condamnat la mai multe luni de închisoare, iar Lakic a fost sub protecția poliției pentru o perioadă.
 

Citeşte mai multe despre:

jurnalista investigatie casa interventie atac
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati