Antena 3 CNN Actualitate O mamă din Capitală şi-a legat fiul cu lanţuri de calorifer ca să nu mai consume etnobotanice

O mamă din Capitală şi-a legat fiul cu lanţuri de calorifer ca să nu mai consume etnobotanice

O mamă din Capitală şi-a legat fiul cu lanţuri de calorifer ca să nu mai consume etnobotanice
11 Feb 2011   •   20:53

Disperată că etnobotanicele îi vor omorî băiatul, o mamă din Bucureşti a luat o decizie terifiantă. Ca să nu mai iasă din casă şi să fie tentat de magazinele de vise, şi-a legat propriul fiu cu lanţuri de calorifer. Tânărul încercase zeci de tratamente, iar decizia mamei i s-a părut singura şansă de a renunţa la plantele care i-au furat viata. A acceptat resemnat şi plin de speranţă prizonieratul.

În urmă cu doi ani, Mihai a căzut pradă tentaţiei. Avea doar 23 de ani. A vrut să experimenteze. A mers într-un magazin de vise de unde şi-a cumpărat plantele cu efect halucinogen. Fără să-şi dea seama a devenit dependent. “Stăteam în ghenă, îmi era frică să ies de acolo, auzeam voci, că mă omoară, că mă urmăresc fel şi fel de oameni”, povesteşte Mihai.

Era un sportiv desăvârşit. A renunţat la sport. Avea prieteni, l-au părăsit. Şi-a găsit un anturaj în care nevoile lui erau înţelese şi acceptate. Şapte dintre amicii săi au murit din cauza dependenţei. Mihai nu a avut suficientă voinţă ca să lupte cu el însuşi. În urmă cu o săptămână mama l-a legat în lanţuri. A fost singura soluţie pe care a găsit-o. Speră că aşa îşi va salva copilul.

Doar într-o lună a ajuns la urgenţe de patru ori, şi de alte trei a fost internat la dezintoxicare. Simte însă că nimic nu îl poate ajuta să se elibereze. Nici imaginea prietenilor fără suflare şi nici suferinţa părinţilor.

 


×
Subiecte în articol: lanturi etnobotanice
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close