Antena 3 CNN Actualitate O mamă şi bebeluşul ei, găsiţi morţi. Femeia era spânzurată şi copilul era intoxicat cu gaze

O mamă şi bebeluşul ei, găsiţi morţi. Femeia era spânzurată şi copilul era intoxicat cu gaze

O mamă şi bebeluşul ei, găsiţi morţi. Femeia era spânzurată şi copilul era intoxicat cu gaze
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Mai 2011   •   13:42
O femeie de 26 de ani şi bebeluşul ei au fost găsiţi morţi în apartamentul în care locuiau. Iniţial, s-a crezut că femeia s-a sinucis, întrucât fusese descoperită spânzurată. Ulterior, autorităţile au descoperit urme de cuţit pe gâtul femeii şi consideră moartea acesteia ca fiind suspectă.

Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este că femeia ar fi dat drumul la gaze, omorându-şi în acest fel copilul, după care s-a spânzurat.


Potrivit procurorului criminalist Iulian Mocanu, citat de Mediafax, pe gâtul femeii există o urmă de cuţit şi pe bluză există sânge. O altă ipoteză este aceea că femeia ar fi încercat mai întâi să-şi ia viaţa cu un cuţit.

Femeia
a fost găsită spânzurată în bucătăria apartamentului în care locuia. În aceeaşi încăpere, a fost găsit şi trupul copilului. Fetiţa de 11 luni a murit prin intoxicare cu gaze.

Poliţia a fost chemată chiar de către soţul femeii, medic irakian care lucrează la Spitalul Judeţean Buzău. Bărbatul a anunţat că nu poate intra în casă şi că soţia nu îi răspundea.

La locul incidentului, s-au deplasat mai multe echipe ale poliţiei care efectuează cercetări în acest caz. Nu se cunosc deocamdată informaţii referitoare la motivele din spatele acestui incident.
 




×
Subiecte în articol: gaze sinucidere Buzau
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close