Antena 3 CNN Actualitate O mamă şi fiul ei s-au reîntâlnit după 22 ani datorită unei poliţiste care l-a recunoscut pe bărbat (VIDEO)

O mamă şi fiul ei s-au reîntâlnit după 22 ani datorită unei poliţiste care l-a recunoscut pe bărbat (VIDEO)

O mamă şi fiul ei s-au reîntâlnit după 22 ani datorită unei poliţiste care l-a recunoscut pe bărbat (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
24 Iul 2010   •   18:57

S-a pierdut de mamă în 1988, când era doar un copil. A urcat singur într-un tren în Gara de Nord şi a ajuns la Oradea. De atunci, nimeni nu a mai ştiut nimic de el. După 22 de ani, mama şi fiul s-au reîntâlnit. O poliţistă a recunoscut pozele copilului pierdut, iar testele ADN au confirmat legătura de sânge dintre cei doi.

O clipă de neatenţie a fost destul pentru ca un copil să scape de sub supravegherea părinţilor. Când s-a pierdul de mama lui, Dan Enache avea 8 ani.

Dan a ajuns în Gara de Nord şi s-a urcat singur într-un tren. A ajuns la Oradea, de unde a fost luat în primire de miliţie. Pentru că nu au reuşit să-i găsească părinţii, autorităţile l-au dus la un centru de plasament, unde a stat până în 2001.

În Bucureşti, mama şi-a căutat disperată fiul, ani la rând. Nu credea că-l va mai vedea vreodată. Dan însă, a fost mereu mult mai optimist.

Şi minunea s-a întâmplat. O poliţistă din Buzău a descoperit că o persoană cu identitate necunoascută - Dan Dan din judeţul Bihor - seamănă destul de mult cu copilul dispărut în 1988 din Bucureşti: Dan Dumitru Enache.

De aici şi până la revederea celor doi au mai trecut câteva luni. Abia când testele ADN au confirmat legătura dintre ei, mama şi fiul s-au văzut.

Viaţa nu a fost deloc uşoară pentru băiatul pierdut acum 22 de ani. I-a fost greu şi din cauza unor deficienţe de vorbire. Dan are acum un loc de muncă şi un acoperiş deasupra capului şi multe motve să privească cu optimism spre viitor.



Antena 3

×
Subiecte în articol: tren mama copil politista gara de nord test ADN
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close