Antena 3 CNN Actualitate O mașină cu două tinere și doi copii a rămas înzăpezită pe un drum din Bucegi. IMAGINI de la operațiunea de salvare

O mașină cu două tinere și doi copii a rămas înzăpezită pe un drum din Bucegi. IMAGINI de la operațiunea de salvare

O maşină în care se aflau două tinere şi doi copii a derapat şi a ieşit de pe carosabil, duminică, pe DJ 713 Dichiu-Piatra Arsă, drum închis circulaţiei pe timp de iarnă, iar în sprijinul celor aflaţi în autovehicul au intervenit jandarmii montani, salvamontiştii şi ISU, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dâmboviţa.

O mașină cu două tinere și doi copii a rămas înzăpezită pe un drum din Bucegi. IMAGINI de la operațiunea de salvare
Sursa foto: Foto: ISU Dâmbovița/Facebook
29 Dec 2019   •   20:57

"Jandarmii montani de la Postul Zănoaga, salvamontiştii şi angajaţi ai ISU Dâmboviţa au intervenit, în urma unui apel la 112, pentru sprijinirea unor persoane aflate în dificultate în Munţii Bucegi. Cei patru turişti, două tinere şi doi copii minori, unul în vârstă de 4 ani şi celălalt de 11 ani, din municipiul Bucureşti, se deplasau cu autoturismul pe DJ 713 Dichiu-Piatra Arsă (traseu turistic închis circulaţiei rutiere pe timp de iarnă), iar la aproximativ 5 km de cabana Dichiu maşina a derapat şi a rămas blocată în şanţul de pe marginea drumului, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile", precizează IJJ Dâmboviţa.

Niciuna dintre persoanele aflate în maşina care a derapat nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Ajunşi la faţa locului, jandarmii montani, salvamontiştii şi echipa de la ISU Dâmboviţa au acţionat pentru deblocarea autovehiculului. Acţiunea s-a încheiat după circa 2 ore şi jumătate şi nu s-a impus acordarea de îngrijiri medicale turiştilor, care s-au întors la domiciliul din Bucureşti", informează IJJ Dâmboviţa.

Turiştii aflaţi în dificultate în diferite zone din Munţii Bucegi pot apela numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 sau numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita sprijinul jandarmilor montani.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: masina inzapezita Bucegi
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close