Antena 3 CNN Actualitate O maşină de lux a luat foc în parcarea unui bloc de lângă ambasada SUA

O maşină de lux a luat foc în parcarea unui bloc de lângă ambasada SUA

O maşină de lux a luat foc în parcarea unui bloc de lângă ambasada SUA
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Sep 2011   •   11:02

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineaţă în parcarea subterană a unui bloc de lângă Ambasada Statelor Unite din Bucureşti. O maşină de teren a fost incendiată, iar focul s-a extins rapid la mai multe autoturisme. Pompierii au reuşit să stingă incendiu, după mai multe ore de luptă cu flăcările.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, dar intervenţia a fost dificilă din cauza fumului foarte gros care a cuprins toată parcarea. Reprezentanţii ISU susţin că nu a existat pericol de explozie. Locatarii blocului au fost evacuaţi.

Potrivit
informaţiilor remise presei de către autorităţi, un locatar care a încercat să stingă incendiul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

M
aşina care a ars se află în parcarea subterană a unui imobil din cartierul rezidenţial Băneasa. Între clădirea în care a izbucnit incendiu şi noul sediu al Ambasadei SUA se află un teren viran, astfel încât nu există pericolul ca focul să se extindă.

Noul sediu al Ambasadei SUA a fost inaugurat în această săptămână. Unitatea urmează să-şi înceapă activitatea cu publicul în data de 14 septembrie.

 


×
Subiecte în articol: incendiu masina baneasa Ambasada SUA
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close