Antena 3 CNN Actualitate O maşină de poliţie s-a tamponat cu un tramvai într-un sens giratoriu din Cluj

O maşină de poliţie s-a tamponat cu un tramvai într-un sens giratoriu din Cluj

O maşină de poliţie s-a tamponat cu un tramvai într-un sens giratoriu din Cluj
Sursa foto: foto: Intact Images
15 Oct 2013   •   20:00

O maşină a Poliţiei de la Secţia IV din Cluj-Napoca a fost implicată într-un accident rutier, dupã ce şoferul acesteia a intrat într-un tramvai în cartierul Mănăştur, martorii spunând că maşina Poliţiei nu ar fi acordat prioritate, conform MEDIAFAX.
   
Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop, a declarat că în urma accidentului nu au fost înregistrate victime. "Din primele cercetări rezultă că o maşină de Poliţie cu un echipaj de la Secţia IV a intrat în coliziune cu un tramvai care circula într-o intersecţie din cartierul Mănăştur. Accidentul nu s-a soldat cu victime. Nu ne putem pronunţa cu exactitate care au fost cauzele ce au dus la producerea accidentului, se întreprind cercetări pentru stabilirea împrejurărilor", a spus purtătorul de cuvânt.
   
Directorul Regiei Autonome de Transport Urban Călători (RATUC) Cluj-Napoca, Liviu Neag, a declarat că tramvaiul, care se îndrepta spre capătul liniei din cartierul Mănăştur, nu a suferit avarii în urma accidentului.  "Aripa stângă a maşinii de Poliţie a fost afectată şi farul a fost spart", a spus directorul RATUC.   

Potrivit martorilor aflaţi la faţa locului, maşina poliţiei nu ar fi acordat prioritate tramvaiului în sensul giratoriu din respectiva intersecţie.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close