Antena 3 CNN Actualitate Zece adolescenți teribiliști au furat o mașină și s-au răsturnat, în Brăila. Șoferul are numai 14 ani

Zece adolescenți teribiliști au furat o mașină și s-au răsturnat, în Brăila. Șoferul are numai 14 ani

Un adolescent de 14 ani din Brăila a vrut să se distreze alături de prietenii săi, așa că le-a furat mașina părinților și a pornit într-o cursă nebună pe un drum agricol. Și-a înghesuit toți amicii în mașina care, la un moment dat, s-a răsturnat. Cum vor fi pedepsiți adolescenții teribiliști.

Zece adolescenți teribiliști au furat o mașină și s-au răsturnat, în Brăila. Șoferul are numai 14 ani
Sursa foto: Politia Romana
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2020   •   07:00

Accidentul s-a petrecut la marginea satului Plopu, din județul Brăila, și a avut drept protagoniști 10 adolescenți teribiliști, cu vârsta între 14 și 17 ani.

O mașină în care se aflau 10 adolescenți teribiliști s-a răsturnat, în Brăila. Șoferul de 14 ani furase automobilul

Unul dintre ei, în vârstă de 14 ani, a furat o mașină din incinta fermei părinților lui și și-a scos prietenii la plimbare pe un drum agricol. Distracția nu a ținut mult pentru că tânărul a pierdut controlul asupra automobilului, care a sfârșit răsturnându-se.

9 din cei 10 copii teribiliști au fost răniți și au necesitat îngrijiri de specialitate la spital. Poliția anunță că ei ar putea scăpa ieftin pentru că accidentul nu s-a produs pe un drum public. 

”În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a nouă dintre tineri, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurarilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Intrucât, evenimentul nu s-a produs pe un drum deschis circulației publice, acesta nu este încadrat ca și accident rutier”, a transmis, pentru Infobraila, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

×
Subiecte în articol: Brăila adolescenti
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close