Antena 3 CNN Actualitate O nouă descoperire macabră: Cadavrul unei femei, găsit în canalul Dunăre - Marea Neagră (VIDEO)

O nouă descoperire macabră: Cadavrul unei femei, găsit în canalul Dunăre - Marea Neagră (VIDEO)

O nouă descoperire macabră: Cadavrul unei femei, găsit în canalul Dunăre - Marea Neagră (VIDEO)
04 Mar 2010   •   14:22

Descoperire macabră a angajaţilor ecluzei de la Agigea. Aceştia au găsit în canalul Dunăre-Marea Neagră cadavrul unei femei. Descoperirea vine la o lună de la arestarea lui Sergiu Băhăian, acuzat că ar fi ordonat uciderea mai multor parteneri de afaceri şi ar fi aruncat cadavrele în această zonă.

Cadavrul decoperit în canalul Dunăre-Marea Neagră se afla într-o stare avansată de putrefacţie. Corpul femeii a fost adus cu greu la mal de angajaţii ISU.

Trupul a fost purtat de curent până la ecluză, aşa că poliţiştilor le va fi greu sa stabilească locul unde victima a căzut în apă.

Cadavrul găsit în Canalul Dunăre-Marea Neagră se înscrie în categoria morţilor suspecte din această zonă. Descoperirea vine la o lună după arestarea omului de afaceri Sergiu Băhăian. El ar fi ordonat uciderea a patru oameni care făceau parte dintr-un grup specializat în fraude economice. Trupurile a doi dintre aceştia au fost aruncate în Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Sergiu Băhăian a primit un mandat de arestare preventivă pe 5 februarie. El a fost adus, joi, la Tribunalul Constanţa pentru a i se prelungi mandatul de arestare care expiră peste două zile.



Antena 3

×
Subiecte în articol: cadavru canal Dunare Marea Neagrã
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close