Antena 3 CNN Actualitate O nouă lovitură pentru DIICOT în dosarul crimelor din Caracal. Probele care ar putea schimba cursul anchetei

O nouă lovitură pentru DIICOT în dosarul crimelor din Caracal. Probele care ar putea schimba cursul anchetei

O nouă lovitură pentru DIICOT în dosarul crimelor din Caracal. Probele care ar putea schimba cursul anchetei
03 Oct 2019   •   15:03

Mișcare de ultimă oră a familiei Alexandrei Măceșanu. Avocatul părinților Alexandrei va depune la Parchet documente care pot schimba radical cursul anchetei.

”În acest moment o să depun niște documente, nu voi cere înlocuirea procurorilor care se ocupă de cazul Caracal. Încă nu s-a încheiat dosarul de urmărire penală, deși în cauză sunt date indicii și suspiciuni rezonabile că ar putea fi efectuate cercetări cu privire la rețelele de trafic. Am o intenție cu privire la acest demers.

Ar trebui identificarea unor persoane din Arad. Sunt niște lucruri care nu sunt lămurite. Știați că unul din fiul lui Dincă are dosar penal pentru trafic de arme și muniții. Ar trebui să se extindă cercetările pentru membrii acestei familii. Oare nu se dorește aflarea adevărului? Statul de drept mai există oare?”, a spus Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Alexandra Măceşanu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close