Antena 3 CNN Actualitate O nouă pistă în cazul morții Mădălinei Manole. ”A fost dusă la vraci, nu la doctor. Nu cumva i s-a inoculat ideea sinuciderii?”

O nouă pistă în cazul morții Mădălinei Manole. ”A fost dusă la vraci, nu la doctor. Nu cumva i s-a inoculat ideea sinuciderii?”

O nouă pistă în cazul morții Mădălinei Manole. ”A fost dusă la vraci, nu la doctor. Nu cumva i s-a inoculat ideea sinuciderii?”
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    27 Iul 2016   •   19:38

Jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan nu susține punctul de vedere al fostului criminalist FBI care vrea să redeschidă cazul Mădălinei Manole, pe motiv că ar fi fost crimă, și, mai mult, ziaristul vine cu noi idei.

Când a fost în pragul depresiei, Mădălina Manole nu a fost dusă la un specialist, în speță la un psiholog, ci a fost dusă de familie la vraci.

”A fost dusă la vraci, nu la doctor. Aici trebuie investigat. Trebuie văzut dacă nu cumva i s-a inoculat ideea sinuciderii?”, a spus jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Reacția jurnalistului vine după ce un fost criminalist FBI spune că vrea să redeschidă cazul cântăreței de la noi, pe motiv că Mădălina Manole ar fi fost omorâtă, și nu s-a sinucis, așa cum au concluzionat medicii legiști și procurorii.

”Nu susțin punctul de vedere al specialistului FBI”, a adăugat jurnalistul.
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close