Antena 3 CNN Actualitate O nouă urmărire ca în filme, în România. Un bărbat a fost împușcat de polițiști

O nouă urmărire ca în filme, în România. Un bărbat a fost împușcat de polițiști

Un bărbat a fost împușcat de polițiști în Prahova, după o urmărire ca în filme. Agresorul i-a amenințat cu un cuțit pe agenți. Totul s-a petrecut aproape de miezul nopții. Oamenii legii au vrut să oprească mașina în care se afla bărbatul pentru că erau încalcate interdicțiile privind circulația pe timp de noapte în stare de alertă.

O nouă urmărire ca în filme, în România. Un bărbat a fost împușcat de polițiști
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Gabriel Dano    |    19 Dec 2020   •   09:18

În plus, autoturismul circula haotic și atunci polițiștii s-au gândit că șoferul ar fi în stare de ebrietate. A început o urmărire dinspre Ploiești spre Vălenii de Munte, iar la un moment șoferul a pierdut controlul mașinii, iar aceasta s-a izbit de un cap de pod.

Din autoturismul avariat au coborât nu mai puțin de șase pasageri. Unul dintre ei a coborât ultimul și a început să-i amenințe pe polițiști. Unul dintre agenți l-a somat mai întâi verbal, apoi a tras patru focuri de armă în aer, iar în momentul în care a văzut că agresorul nu se oprește și continuă să vină spre el cu un cuțit, acesta a tras în zona picioarelor.

O ambulanță l-a preluat pe agresorul rănit care este în acest moment în spital. Între timp, dintre cei care au coborât din mașină, o persoană a dispărut și se bănuiește că este vorba chiar despre șofer. Bărbatul este căutat de polițiști.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close