O nouă victimă a inundațiilor! O femeie din Hunedoara, luată de viitură din propria gospodărie

31 Iul 2018   •   18:43
O nouă victimă a inundațiilor! O femeie din Hunedoara, luată de viitură din propria gospodărie

O femeie de 70 de ani din localitatea Basarabasa, judeţul Hunedoara, şi-a pierdut viaţa, marţi, din cauza unei viituri care a surprins-o în curtea sa, ca urmare a unei ploi torenţiale de scurtă durată ce s-a abătut în zona comunei Vaţa de Jos, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Din cauza precipitaţiilor abundente, în comuna Vaţa de Jos apa a intrat în mai multe gospodării şi anexe din localităţile Prăvăleni, Ciungani şi Basarabasa, în ajutorul persoanelor afectate intervenind 43 de pompieri militari din Deva, Hunedoara şi Brad.

"O femeie de 70 de ani din Basarabasa şi-a pierdut viaţa după ce a fost surprinsă şi luată de viitură în curtea sa. Apa a intrat în mai multe gospodării şi anexe din localităţile Prăvăleni, Ciungani şi Basarabasa şi a afectat un drum comunal. În cel mai scurt timp au ajuns în zona afectată de inundaţii 43 de pompieri ai Detaşamentelor Deva şi Hunedoara şi ai Staţiei Brad, care au început operaţiunile de evacuare a apei cu două motopompe de mare capacitate şi şase motopompe transportabile", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Sursă: Agerpres
x close