Antena 3 CNN Actualitate O nouă victorie a UDMR pentru autonomia așa-zisului „ținut secuiesc”. ANPC, reorganizată complet

O nouă victorie a UDMR pentru autonomia așa-zisului „ținut secuiesc”. ANPC, reorganizată complet

O nouă victorie a UDMR pentru autonomia așa-zisului „ținut secuiesc”. ANPC, reorganizată complet
12 Mai 2017   •   15:02

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a inițiat o hotărâre de guvern prin care instituția va fi reorganizată complet. În noua structură va fi inclus și un Comisariat Regional pentru Protecţia Consumatorilor al așa-zisului ținut secuiesc.

Potrivit proiectului de hotărâre, „Pentru îmbunătăţirea managementului instituției, pentru reducerea birocraţiei şi in vederea creării unui sistem informaţional mai eficient, instituția se reorganizează la nivelul structurilor subordonate iar cele 8 Comisariate Regionale pentru Protecția Consumatorilor se vor reorganiza în 13 Comisariate Regionale pentru Protecția Consumatorilor. Această reorganizare va drept efect o rapidă circulaţie a documentelor, iar sistemul informatic, în noua configuraţie, va permite o mai bună legătură între comisariatele regionale şi comisariatele județene. Regiunile vor avea putere juridică şi administrativă consolidată, iar coordonarea activităţii de supraveghere şi control a pieţei produselor şi serviciilor va fi mai eficientă întrucât aria de acoperire pentru Regiune este mai ușor de gestionat”.

Continuarea, pe dantanasa.ro.

×
Subiecte în articol: ANPC UDMR
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close