Antena 3 CNN Actualitate O partitură nouă l-a ținut departe de accidentul terifiant din județul Brașov. Acum, băiatul e în stare de șoc

O partitură nouă l-a ținut departe de accidentul terifiant din județul Brașov. Acum, băiatul e în stare de șoc

O partitură nouă l-a ținut departe de accidentul terifiant din județul Brașov. Acum, băiatul e în stare de șoc
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Iun 2016   •   08:26

O partitură l-a salvat pe un elev din Iași, care trebuia să meargă la festivalul de folclor de la Arad, de călătoria cu microbuzul și accidentul din localitatea Perșani, scrie Agerpres.

Printre zecile de ieșeni care au ieșit vineri seara din case pentru a aprinde lumânări pe treptele grupului statuar din Parcul Voievozilor a fost și mama unui elev de 16 ani care face parte din ansamblul folcloric al Palatului Copiilor. Potrivit declarațiilor femeii, Alin, fiul acesteia, este de doi ani în orchestra folclorică a Palatului Copiilor, însă nu a mai plecat vineri dimineața în turneul de la Arad, supărat fiind că a primit o partitură nouă cu puțin timp înainte de plecarea din Iași.

"De când am aflat de tragedie mi s-au tăiat genunchii și de atunci nu mai reușesc să respir. Nu îmi vine a crede. E o adevărată tragedie. Băiatul meu a renunțat în ultimul moment să plece, pentru că i-a fost schimbată partitura chiar înainte de plecare. Băiatul nu a crezut că reușește să învețe și a refuzat să plece de teamă să nu se facă de rușine", a declarat printre lacrimi Mihaiela Cîneparu.

Alin, fiul acesteia, este și el sub stare de șoc. El refuză să creadă că dascălul care i-a îndrumat pașii în viață nu mai există iar colegii săi au fost răniți.

"Toată lumea îmi spune că sunt norocos și că Dumnezeu m-a ajutat. Deși am aflat de domnul profesor (Cătălin Pop n.red.) că a murit, am refuzat să cred acest lucru. Am tot sperat să fie printre răniți. Nu pot să cred că a murit cineva", a spus elevul, el fiind vizibil șocat de tragedie.

Un microbuz a fost implicat într-un grav accident rutier pe DN1 Braşov - Făgăraş, la kilometrul 205+200 de metri, între localităţile Perşani şi Vlădeni, din județul Brașov. Trei adulți și un copil au murit după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă, peste parapeții care separă sensurile de mers.

 

×
Subiecte în articol: microbuz rasturnat autocar rasturnat
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close