Antena 3 Actualitate O pensionară şi-a dat foc la apartament pentru că nu mai putea să plătească întreţinerea

O pensionară şi-a dat foc la apartament pentru că nu mai putea să plătească întreţinerea

27 Mai 2011   •   08:29
O pensionară şi-a dat foc la apartament pentru că nu mai putea să plătească întreţinerea Foto: Intact Images

Locatarii unui bloc din Braşov au tras o sperietură cumplită după ce au văzut că dintr-un apartament de la etajul 9 ies flăcări. Oamenii au ieşit imediat din case şi din fericire, nimeni nu a fost rănit. Vecinii spun că proprietara a ameninţat în repetate rânduri că îşi va da foc la casă pentru că nu mai are cu ce să-şi plătească întreţinerea.

Întregul bloc s-a umplut de fum din cauza incendiului şi locatarii au fost evacuaţi. Flăcările au distrus apartamentul şi au afectat şi locuinţele învecinate.

Proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul, o pensionară care locuieşte singură, este de negăsit. Vecinii cred însă că ea a dat foc locuinţei, aşa cum a ameninţat în repetate rânduri că va face din cauza sărăciei în care trăia.

Autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili in ce conditii s-a produs incendiul si daca proprietara apartamentului care a ars este sau nu vinovata.

 Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close