Antena 3 CNN Actualitate O poliţistă din Brăila a fost trimisă în judecată sub acuzaţia că a luat mită 16.000 de euro

O poliţistă din Brăila a fost trimisă în judecată sub acuzaţia că a luat mită 16.000 de euro

O poliţistă din Brăila a fost trimisă în judecată sub acuzaţia că a luat mită 16.000 de euro
03 Ian 2012   •   19:54

O poliţistă de la IPJ Brăila a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă, după ce, în anul 2008, ar fi primit 16.000 de euro, informează Mediafax. Banii ar fi fost primiţi de la un inculpat căruia i-a promis că intervine la procurorul care îl anchetase pentru a nu-l trimite în judecată pentru trafic de droguri şi de persoane.
   
Lucia Irina Bologa, agent de poliţie judiciară la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Brăila, este acuzată de procurorii anticorupţie că a pretins de la un denunţător, inculpat într-un dosar pentru trafic de persoane, trafic de droguri, proxenetism şi aderare la un grup infracţional organizat, 20.000 de euro pentru ca acesta să nu fie trimis în judecată, se arată într-un comunicat de marţi al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).
   
Deşi poliţista a primit de la inculpat 16.000 de euro din suma totală, acesta tot a fost trimis în judecată de procurorul DIICOT.
   
Procurorii au instituit sechestru asigurător asupra unui imobil aparţinând Luciei Irina Bologa, în vederea confiscării.
   
Lucia Irina Bologa a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupţie în decembrie 2011, dosarul urmând să fie judecat de magistraţii Tribunalului Galaţi.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close