Antena 3 CNN Actualitate O poliţistă din Dorohoi a construit trei case de la zero cât timp România a fost în stare de urgenţă

O poliţistă din Dorohoi a construit trei case de la zero cât timp România a fost în stare de urgenţă

O tânără poliţistă de frontieră din Dorohoi schimbă destinele a mii de oameni prin campanii umanitare incredibile, iar din acest motiv, ea a fost Eroul zilei, la Antena 3.

O poliţistă din Dorohoi a construit trei case de la zero cât timp România a fost în stare de urgenţă
Sursa foto: Facebook/Simona Elena
de Georgiana Adam    |    11 Sep 2020   •   14:25

Simona Şuhan este voluntar de mai bine de 20 de ani, timp în care a ajutat bătrâni bolnavi, copii ai nimănui, mame singure sau familii aflate într-un crunt impas financiar. 

Numai în ultimele luni, a ajutat 2.000 de bunici să se protejeze de coronavirus, dar să aibă masa plină de sărbătorile pascale.

Alături de voluntarii pe care i-a mobilizat, a donat combinezoane, viziere, termometre sau dezinfectanţi spitalelor din Dorohoi, Suceava, Botoşani şi Darabani.

A construit trei case de la zero cât timp România a fost în stare de urgenţă

Mai mult, a construit trei case de la zero şi a refăcut multe alte locuinţe distruse de incendiu doar cât timp România a fost în stare de urgenţă. 

Iar Simona Şuhan pare de neoprit. Acum vrea să ajute sute de copii să aibă ghiozdanele pregătite cu tot ce au nevoie pentru a începe şcoala pe 14 septembrie. 
 

×
Subiecte în articol: simona suhan Eroul Zilei

În Gura Presei cu Mircea Badea | Luni-Joi, 24:00, Duminică, 23:00

Mircea Badea, despre aderarea României la Schengen

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close