Antena 3 CNN Actualitate O profesoară din Bacău s-a spânzurat, după ce a divorţat de soţul ei (VIDEO)

O profesoară din Bacău s-a spânzurat, după ce a divorţat de soţul ei (VIDEO)

O profesoară din Bacău s-a spânzurat, după ce a divorţat de soţul ei (VIDEO)
Sursa foto: profesoara
30 Apr 2010   •   15:44

Iubită la şcoală, dar părăsită de soţ. O profesoară din Bacău nu a putut să treacă peste divorţul tocmai încheiat şi s-a spânzurat. A fost găsită de propria mamă, în mansarda scării.

Dana Palaghiţa avea 39 de ani şi era profesoară de biologie la un liceu pedagogic din Bacău. Se împlica şi în numeroase proiecte şcolare. Poate tocmai de aceea, era extrem de apreciată. Atât de colegi, cât şi de elevi.

În ultima vreme, se observa, însă, că are probleme. În acea după-amiază, s-a dus acasă, şi-a lăsat geanta şi a plecat. Locuia cu mama, dar femeia nu şi-a dat seama că ar fi ceva în neregulă. Când s-a întors de la piaţă, a crezut că fiica ei e prin vecini.

A doua zi, însă, a văzut că trapa de la mansarda de deasupra apartamentului este deschisă. Şi-a găsit fata spânzurată de o grindă. Era despărţită de mai bine de un an de soţ şi, zilele acestea, se pronunţase divorţul. A fost ultima cumpănă pentru profesoară.

Acum mama şi toţi elevii care au îndrăgit-o o vor conduce pe ultimul drum... Un altar în memoria ei a fost, deja, ridicat în liceul în care preda.


Observator

×
Subiecte în articol: profesoara sinucidere Bacău
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close