Antena 3 CNN Actualitate O profesoară din Braşov dispărută în decembrie, găsită moartă în podul unui liceu (VIDEO)

O profesoară din Braşov dispărută în decembrie, găsită moartă în podul unui liceu (VIDEO)

O profesoară din Braşov dispărută în decembrie, găsită moartă în podul unui liceu (VIDEO)
Sursa foto: profesoara
02 Mar 2010   •   11:42

O profesoară de istorie din Braşov, dată dispărută la în luna decembrie a anului trecut, a fost găsită moartă în podul Colegiului Naţional "Unirea", au declarat mai multe surse judiciare citate de Mediafax.

"Cadavrul a fost găsit întins pe jos, fără urme vizibile de agresiune. După îmbrăcăminte şi după primele verificări se pare că ar fi vorba despre profesoara de istorie dispărută în decembrie 2009. Urmează prelevarea de probe, pentru stabilirea identităţii exacte a femeii, precum şi a cauzei morţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Liviu Naghi.

Georgeta Tănase, profesoară de istorie la două licee din Braşov, a plecat de acasă în 18 decembrie 2009, la ora 08.00, şi de atunci nu a mai fost văzută. Soţul femeii a raportat dispariţia acesteia pe 19 decembrie, însă nu a fost de acord cu mediatizarea cazului decât după o lună de la eveniment.

Profesoara în vârstă de 54 de ani a fost mama a două fete, una studentă în Braşov, iar cealaltă căsătorită în Italia. Se pare că femeia era respectată atât de cadrele didactice, cât şi de către elevi, fiind şi diriginta clasei a XII-a C de la Colegiul de Informatică.

Familia şi colegii profesoarei, în stare de şoc

Colegii profesoarei sunt şocaţi de dispariţia acesteia. "Am lucrat împreună cu ea timp de 33 de ani, practic am început împreună să predăm. Pot să spun că are o pregătire profesională deosebită, era extrem de disciplinată în muncă şi avea foarte mulţi prieteni atât în cancelarie, cât şi în afară?, a declarat Ion Halmaghi, profesor de istorie la Colegiul "Unirea".

?Se angaja în tot felul de activităţi educaţionale şi avea întotdeauna un cuvânt greu de spus. Era o femeie deschisă, prietenoasă, deşi în ultima vreme s-a mai închis în sine şi mi se părea mai slăbită. Totuşi, mi-e greu să cred că a dispărut aşa fără să lase vreun semn", a adăugat cadrul didactic.

Un alt coleg al femeii, Florin Popovici, a confirmat faptul că aceasta era respectată şi că toată lumea a fost şocată de dispariţia ei. "Era o colegă foarte bună, cumsecade şi apreciată de elevi. Am fost uimiţi când ni s-a comunicat dispariţia ei. Ştiu că era în concediu medical înainte cu vreo trei săptămâni să dispară", a declarat profesorul de matematică.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: profesoara liceu Brașov deces
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close