Antena 3 CNN Actualitate O româncă a devenit regina torturilor după ce creaţiile ei au apărut în emisiunea unui cofetar din New York

O româncă a devenit regina torturilor după ce creaţiile ei au apărut în emisiunea unui cofetar din New York

O româncă a devenit regina torturilor după ce creaţiile ei au apărut în emisiunea unui cofetar din New York
Sursa foto: Foto: VideoNews
07 Dec 2011   •   23:06

Emisiunea unui cofetar din New York văzută la televizor şi o reţetă căutată pe internet au transformat-o pe o româncă în regina torturilor. Viorica Dinu a devenit faimoasă după ce a reuşit să creeze o lume în care personajele din desene animate au gust de zahăr.

De cum păşeşti în atelierul doamnei Viorica, mirosul de fondant sau poate aroma pastei de zahăr te transportă într-o lume de poveste. E locul unde se întâmplă minuni... dulci. Această minune a fost creată pentru Maria.

Doamna Viorica şi-a descoperit pasiunea în urmă cu un an. De atunci, modelează figurine şi decorează torturi delicioase. Cunoscuţii şi prietenii o aslatează cu solicitări. Mai ales acum, de sărbători. Şi ea nu refuză pe nimeni. Pentru că nu simte că munceşte. Totul e o joacă. Are nevoie doar de fondant...

În mâinile ei, pasta prinde viaţă. Se transformă în flori, în personaje de desene animate sau în ursuleţi de pluş.

Doamna Viorica pune suflet în fiecare tort. Şi nu rămâne fără răsplată.

Face torturile din pasiune. Dar pentru că totul costă pe lumea asta, fiecare tort are preţul lui. În funcţie de mărime şi complexitate, poate costa câteva sute de lei. Doamna Viorica are un singur regret: torturile ei ajung, mai devreme sau mai târziu, să fie tăiate.

 


×
Subiecte în articol: New York internet romanca zahar desene animate
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close