Antena 3 CNN Actualitate O româncă de 19 ani l-a tâlhărit pe fostul primar al Madridului. Fata a fost arestată

O româncă de 19 ani l-a tâlhărit pe fostul primar al Madridului. Fata a fost arestată

Polițiștii din Spania au arestat o tânără de 19 ani din România, după ce l-ar fi jefuit ieri pe fostul primar al Madridului José María Álvarez del Manzano.

O româncă de 19 ani l-a tâlhărit pe fostul primar al Madridului. Fata a fost arestată
Sursa foto: Wikipedia
15 Iun 2020   •   21:16

Incidentul a avut loc între străzile Torrebeleña și Navaluenga, în cartierul Fuentelareyna, din Madrid. Fostul edil din Madrid se plimba când a fost oprit de o femeie de naționalitate română, care l-a întrebat dacă există o biserică în apropiere. În semn de ”recunoștință”, fata l-a apucat cu ambele mâini, cu intenția de a-i fura ceasul. Álvarez del Manzano a observat și s-a luptat, iar apoi a căzut la pământ. Autorul furtului a sfârșit fugind din loc.

Angajații de la salubritate care treceau prin zonă au găsit ceasul primarului în apropierea locului. Agenții postului de poliție Fuencarral au preluat ancheta cu privire la incidentul care au culminat cu această arestare, spune lavanguardia.com.

José María Álvarez del Manzano, în vârstă de 82 de ani, care a fost primar al Capitalei între 1991 și 2003, a dat asigurări ieri că se simte „perfect” și că incidentul nu a fost nimic grav. 

×
Subiecte în articol: Madrid
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close