Antena 3 CNN Actualitate O româncă şi fiica ei, singurii supravieţuitori din vagonul de metrou explodat la Bruxelles

O româncă şi fiica ei, singurii supravieţuitori din vagonul de metrou explodat la Bruxelles

O româncă şi fiica ei, singurii supravieţuitori din vagonul de metrou explodat la Bruxelles
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2016   •   10:42

O româncă şi copilul ei de doi ani sunt singurii supravieţuitori din vagonul de metrou în care a explodat una din înărcăturile explozive în staţia Maelbeek, din Bruxelles.

Roxana Ştefănucă, de 23 de ani, este stabilită de mai bine de 5 ani în Bruxelles, unde soţul şi cu tatăl ei au o afacere în domeniul în construcţiilor. În ziua neagră pentru capitala Europei, tânăra originară din comuna Mileanca, judeţul Botoşani îşi ducea fata mai mare, în vârstă de 5 ani, la şcoală. Era un drum pe care îl parcurge zi de zi cu metroul. Pentru că fetiţa lor cea mică, de doar doi ani nu avea cu cine rămâne acasă, tânăra a luat-o cu ea pentru a-şi conduce surioara la şcoală.

Pe drumul de întoarcere însă, iadul a coborât pe pământ, când o bombă a explodat într-unul din vagoanele metroului aflat în staţia Maelbeek: chiar vagonul în care erau mama şi fiica. Anca Cucuruzac (foto), sora tinerei rănite, a aflat ulterior cu groază că cele două au fost singurele supravieţuitoare, tânăra fiind scoasă de sub mai multe cadavre decapitate de suflul exploziei.

Sursa: libertatea.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close