Antena 3 CNN Actualitate O româncă, una din autoarele unui jaf de 2 mil dolari din SUA, a fost prinsă în Canada

O româncă, una din autoarele unui jaf de 2 mil dolari din SUA, a fost prinsă în Canada

O româncă, una din autoarele unui jaf de 2 mil dolari din SUA, a fost prinsă în Canada
Sursa foto: Foto: businessworld.in
de M.Z.    |    07 Sep 2012   •   22:51

Lovitură de teatru în cazul românilor arestaţi în Canada, pentru furt. Una dintre femeile reţinute se numără printre autorii celebrului jaf de 2.000.000 de dolari de la un magazin de bijuterii din Houston. Împreună cu alţi şase complici, femeia a furat anul trecut mai multe lingouri de aur. Totul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere.

Îmbrăcate în haine indiene, cele trei femei intră în bijuteria din Houston şi îi cer relaxate patronului să vadă câteva bijuterii. Una dintre hoaţe are chiar şi un copil în braţe.

Câteva minute mai târziu, ele sunt urmate de doi tineri şi de încă doi bărbaţi mai în vârstă. Toţi par interesaţi să cumpere, dar, de fapt, rolul lor este doar să îi ţină ocupaţi pe vânzători pentru ca una dintre femei să poată intra în acţiune. Ea merge direct la seiful din spatele tejghelelor şi îndeasă în fuste tot ce găseşte.

Hoţii au furat lingouri de aur şi alte bijuterii în valoare de peste 1,7 milioane de dolari. Deşi a trecut aprope un an de atunci, poliţiştii americani nu au reuşit să recupereze paguba. Abia zilele trecute au găsit-o pe una dintre suspecte, cu ajutorul colegilor canadieni. Femeia va fi extradată în Statele Unite pentru a fi judecată.




×
Subiecte în articol: romani jaf Canada SUA
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close