Antena 3 CNN Actualitate O singură autorizaţie de construcţie în tot complexul Europa! Standurile aflate în ilegalitate, sigilate

O singură autorizaţie de construcţie în tot complexul Europa! Standurile aflate în ilegalitate, sigilate

O singură autorizaţie de construcţie în tot complexul Europa! Standurile aflate în ilegalitate, sigilate
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Noi 2011   •   08:06

Poliţia şi Jandarmeria sigilează toate standurile aflate în ilegalitate în Complexul comercial Europa din Bucureşti. Este vorba de o acţiune de amploare la care participă mai multe instituţii ale statului. Inspectoratul de Stat in Construcţii a descoperit că, în tot complexul, există o singură autorizaţie de construcţie.

Potrivit prefectului Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, vor fi verificaţi toţi comercianţii din complexul Europa, iar acţiunea se va încheia atunci când vor fi oprite toate activităţile ilicite desfăşurate de cei care vând în această zonă comercială.

Acţiunea ce vizează evazioniştii din complexul comercial Europa a debutat marţi dimineaţă şi va dura 10 zile, arată Jurnalul.ro.

Standurile aflate în ilegalitate au fost sigilate pentru verificarea documentelor societăţilor.Se pare că traficul ilegal de mărfuri s-a intensificat în complexul comercial Europa, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă.

 



×
Subiecte în articol: tabere
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close