x close

O sută de locuinţe au fost afectate de inundaţii în Argeş

de A.M    |    06 Mai 2014   •   10:12
O sută de locuinţe au fost afectate de inundaţii în Argeş foto: AGERPRES

Pompierii au acționat în ultimele două zile pentru evacuarea apei din aproximativ o sută de locuințe afectate de inundații în Argeș, conform unui bilanț prezentat marți de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, conform AGERPRES.

Precipitațiile abundente au creat probleme în zece localități din județ, printre care și municipiile Pitești, Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș. Cea mai gravă situație s-a înregistrat în comuna Micești, sat Păuleasca, unde 30 de locuințe au fost inundate, iar autoritățile au dispus și evacuarea a cinci persoane.

În comuna Mușătești, un pod de pe DJ 740 a fost distrus, iar în comuna Mălureni a fost afectat un pod din satul Valea Topliței. De asemenea, în Pitești a fost dispusă închiderea circulației pe varianta ocolitoare care face legătura între zona Podul Viilor și strada Depozitelor, porțiuni din șosea fiind acoperite de apele râului Argeș.

La intervențiile din ultimele zile au participat 138 de angajați ai ISU Argeș, 45 de membri ai serviciilor voluntare pentru situații de urgență, peste o sută de polițiști, jandarmi și militari, precum și mai multe echipe ale Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea.Citeşte mai multe despre:

Arges bilant
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati