Antena 3 CNN Actualitate O tânără care a dispărut în urmă cu trei luni este căutată de Poliţie în lacurile din zona Bicaz

O tânără care a dispărut în urmă cu trei luni este căutată de Poliţie în lacurile din zona Bicaz

O tânără care a dispărut în urmă cu trei luni este căutată de Poliţie în lacurile din zona Bicaz
Sursa foto: Foto: lanzarote-tauchen-dive.com
21 Apr 2012   •   14:13

O tânără de 24 de ani, dată dispărută acum trei luni, este căutată de Poliţie în judeţul Neamţ, cu ajutorul scafandrilor care au coborât, duminică, în lacurile din zona Bicaz, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Christian Ciocan.
   
În urma verificărilor efectuate până acum s-a stabilit că în seara zilei de 22 ianuarie, Ramona Ţuţuianu, angajată a unei pensiuni din Bicaz, a fost condusă spre casă de şeful ei, însă nu a ajuns la domiciliu, potrivit sursei citate.
   
Două zile mai târziu, mama tinerei a reclamat dispariţia la Poliţia Bicaz.
   
"Dispariţa este încadrată în categoria celor suspecte, luăm în calcul toate posibilităţile. Tânăra are 1,65 metri înălţime, este slăbuţă şi are ochi căprui. Rugăm pe oricine poate da informaţii utile să contacteze Poliţia Bicaz sau IGPR", a mai spus Ciocan.
   
Căutările în lacurile din zona Bicaz sunt efectuate de trei scafandri ai unei firme de scufundări. Potrivit purtătorului de cuvânt al IGPR, s-a apelat şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).
   
Cercetările în acest caz sunt efectuate de IGPR, prin Direcţia Investigaţii Criminale, împreună cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ şi Poliţia Bicaz.



×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close