Antena 3 CNN Actualitate O tânără handbalistă are nevoie de ajutor! Donează!

O tânără handbalistă are nevoie de ajutor! Donează!

O tânără handbalistă are nevoie de ajutor! Donează!
16 Feb 2016   •   22:07

Adriana Iliescu (Ada) are 23 de ani și joacă handbal amator la o echipă din București: HC  Victoria București. Din păcate, Ada are o problemă. O relatează colegii și prietenii săi pe pagina clubului.

"Acum mai bine de un an a intrat in echipa Ada (Adriana Iliescu), 23 de ani. O stiam de ceva vreme pentru ca evolua intr-o alta echipa de mixt asa incat s-a integrat cat ai spune “goool”. O tipa extrem de talentata, foarte muncitoare, cu zambetul pe buze. Insa de ceva vreme zambetul a inceput sa ii dispara, locul acestuia fiind luat de ingrijorare. Am aflat de curand ca motivele de ingrijorare ale Adei sunt mai serioase decat am fi dorit.Diagnostic: neurofibromatoza de tip 2 cu neurinom acustic bilateral compresiv pe trunchiul cerebral, maningioame ale fosetei Meckel dreapta si cervical cu compresie medulara. Neurinoamele acustice sunt afecţiuni benigne destul de rar întâlnite, insa nemiloase. Pierderea auzului este numai primul pas, urmand o data cu marirea lor si risc de pareza, paralizie si alte complicatii.

Dupa multi medici si multe pareri, Ada a aflat ca trebuie sa se opereze in strainatate si asteapta acum o estimare de la clinica din Hanovra – International Neuroscience Institute. Din informatiile pe care le are pana acum ar fi nevoie de 40.000 euro, o suma uriasa pentru o tanara care tocmai a terminat facultatea. Insa, avem incredere.

Haideti sa-i dam o mana de ajutor!

Pentru donatii puteti folosi conturile de mai jos (specificati Donatie la detalii)

ILIESCU ELENA ADRIANA

RO57INGB0000999902831218 ING lei

RO48INGB0000999905663489  ING euro

RO06BRDE445SV75564974450 BRD lei

sau în contul de Paypal

×
Subiecte în articol: donatii Adriana Iliescu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close