Antena 3 CNN Actualitate O tânără însărcinată a murit, după ce a fost incendiată de iubitul ei

O tânără însărcinată a murit, după ce a fost incendiată de iubitul ei

O tânără însărcinată a murit, după ce a fost incendiată de iubitul ei
22 Iun 2010   •   16:00

Caz tragic în Capitală. Un bărbat a fost reţinut de autorităţi, după ce şi-a incendiat concubina gravidă în patru luni. Femeia a murit la spital, iar atacatorul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, informează Mediafax.

Bărbatul a stropit-o pe concubina sa cu diluant şi i-a dat foc, în noaptea de 10 spre 11 iunie. Tânăra avea 20 de ani şi era însărcinată în luna a patra, a declarat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Tragedia a avut loc în casa pe care cei doi o împărţeau, sub privirea sorei victimei. Imediat după incident, femeia a fost internată în spital cu leziuni grave, însă nu a sesizat autorităţile. Iniţial, ea le-a spus poliţiştilor că s-a stropit, din greşeală, cu diluant în timp ce fuma o ţigară. Familia victimei a păstrat şi ea secretul, motivul fiind teama fetei de a nu-şi creşte copilul singură.

Vinerea trecută, tânăra a murit în spital, iar familia ei a sesizat poliţia şi a mărturisit adevărul. Cât timp femeia s-a aflat în spital, bărbatul s-a ascuns de autorităţi la diferite adrese din Bucureşti. Bucureşteanul a fost, însă, reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat, în cursul zilei de marţi, Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: crima foc gravida
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close