Antena 3 CNN Actualitate O tânără s-a aruncat în faţa metroului la staţia Unirii2. Circulaţia, temporar oprită

O tânără s-a aruncat în faţa metroului la staţia Unirii2. Circulaţia, temporar oprită

O tânără s-a aruncat în faţa metroului la staţia Unirii2. Circulaţia, temporar oprită
23 Iun 2010   •   15:29

O tânără din Capitală a încercat, miercuri, să se sinucidă, aruncându-se în faţa metroului. Incidentul s-a petrecut la staţia Unirii 2, în jurul orei 15:00. În urma acestuia, circulaţia metroului a fost temporar oprită.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, citat de Medaifax, tânăra de 18-19 ani s-a aruncat în faţa metroului în momentul în care acesta intra în staţie.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au determinat-o pe tânără să recurgă la un astfel de gest şi nici starea în care aceasta se află.

În urma incidentului, circulaţia metroului pe Magistrala 2 a fost temporar oprită pe sensul de mers către staţia Berceni.

Directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte, a precizat, pentru aceeaşi sursă, că circulaţia s-a reluat la scurt timp de la producerea incidentului, însă s-a desfăşurat cu dificultate între staţiile Piaţa Romană şi Tineretului.

La faţa locului a fost trimis un echipaj cu medic şi, în cazul în care va fi nevoie, ar putea fi trimis şi un echipaj de la descarcerare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close