Antena 3 CNN Actualitate O timișoreancă și-a cumpărat o pisică de la mall. A rămas șocată când a ajuns acasă

O timișoreancă și-a cumpărat o pisică de la mall. A rămas șocată când a ajuns acasă

O timișoreancă și-a cumpărat o pisică de la mall. A rămas șocată când a ajuns acasă
29 Ian 2016   •   15:49

Timişoreanca Adriana Romina Wachsman mărturiseşte că a trecut printr-o experienţă neplăcută după ce a decis să îşi cumpere o pisică de rasă dintr-un petshop din mallul din oraş. Tânăra a constatat acasă, la scurt timp după ce a cumpărat-o, că animalul suferă de o infecţie în urma unei operaţii mai vechi. Şi asta chiar dacă carnetul de sănătate al pisicii, un exemplar din rasa Maine Coon, pentru care a plătit 1.600 de lei, era perfect ”curat”, scrie adevarul.ro.
 
„Nu am apucat să controlez pisica, pentru că nici nu eram în măsură. E prima dată când îmi cumpăram o pisică. Mi-a plăcut de ea şi am luat-o. Am întrebat dacă este în regulă, dacă trebuie să mai merg cu ea la veterinar, m-au asigurat că este în regulă. Mi-au dat şi carnetul de sănătate. Acasă am văzut că are o rană pe burtică. Avea blăniţa peste rană. Mirosea foarte urât, dar am crezut că e din cauză că nu au spălat-o. A doua zi am dus-o la veterinar, unde mi s-a spus că are multiple plăgi infectate de la o operaţie mai veche. Acest lucru nu scria în carnetul de sănătate, dar nici nu cred că cei de la petshop ştiau”, a povestit Adriana Romina Wachsman.

Medicul veterinar la care a dus pisica a descoperit că animalul avea o infecţie datorită unei operaţii mai vechi, lucru despre care nu i s-a spus de către vânzător.

×
Subiecte în articol: pisica mall
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close