Antena 3 CNN Actualitate O vânzătoare din Timişoara şi-a înscenat propriul jaf, lovindu-se şi legându-se singură (VIDEO)

O vânzătoare din Timişoara şi-a înscenat propriul jaf, lovindu-se şi legându-se singură (VIDEO)

O vânzătoare din Timişoara şi-a înscenat propriul jaf, lovindu-se şi legându-se singură (VIDEO)
07 Apr 2010   •   22:55

Lovitură de teatru în cazul jafului produs sâmbătă la un magazin de piese auto din Timişoara. Totul a fost doar o înscenare, pusă la cale chiar de vânzătoare. Femeia s-a lovit singură peste faţă şi apoi şi-a legat mâinile, ca să pară că a fost atacată. Chiar ea le-a spus poliţiştilor că a înscenat jaful.

În urmă cu patru zile, vânzătoarea magazinului de piese auto povestea printre lacrimi clipele de coşmar pe care le trăise. Femeia şi-a jucat foarte bine rolul, astfel încât toată lumea a crezut-o. A oferit chiar şi o descriere exactă a atacatorului.

Pe parcursul anchetei, însă, femeia a clacat şi a recunoscut că tot jaful fusese pus la cale chiar de ea. Vânzătoarea a profitat de faptul că magazinul de piese auto nu era dotat cu camere de supraveghere. S-a lovit singură peste faţă şi şi-a legat mâinile la spate, pentru ca totul să pară mai real.

Femeia a recunoscut că a furat cei 3.000 de lei din casierie, pentru că avea datorii. Ea riscă, acum, să fie condamnată pentru delapidare sau gestiune frauduloasă.



Antena 3


×
Subiecte în articol: jaf inscenare Timisoara magazin
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close