Antena 3 CNN Actualitate Oamenii din Constanţa au sărit în ajutorul victimelor blocate într-o ambulanţă implicată într-un grav accident

Oamenii din Constanţa au sărit în ajutorul victimelor blocate într-o ambulanţă implicată într-un grav accident

Mai mulţi bărbaţi au sărit în ajutorul victimelor blocate într-o ambulanţă care a ajuns într-un şanţ, noaptea trecută, după un grav accident în Constanţa.

Oamenii din Constanţa au sărit în ajutorul victimelor blocate într-o ambulanţă implicată într-un grav accident
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Sep 2022   •   11:49

Accidentul s-a produs în jurul orei 23.30, în zona Dacia din Constanţa, atunci când ambulanţa, care transporta o tânără mămică şi pe fiul ei de cinci ani la spital, a fost lovită de un taxi condus de un şofer care a forţat semaforul.

Şoferul ambulanţei, care avea semnalele luminoase pornite, nu a mai putut evita impactul, iar autospeciala a ajuns într-un şanţ săpat pe şosea.

Mai mulţi bărbaţi care se aflau în zonă au intervenit pentru salvarea victimelor blocate în ambulanţa răsturnată. Ei au reuşit să îl scoată pe copilul de cinci ani, care plângea şi striga după mama sa, iar ulterior au reuşit să o ajute şi pe tânăra mămică.

Tot aceştia i-au ajutat pe asistentă şi pe şoferul ambulanţei. Toţi au ajuns la spital, cu alte echipaje, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

"La data de 15 septembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția bulevardelor Tomis cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, și o ambulanță, condusă de un bărbat, de 62 de ani, care se deplasa având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 2 conducători auto, precum și a asistentei din ambulanță, o femeie, de 23 de ani și 2 pacienți care se aflau în ambulanță, de 19, respectiv 4 ani. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: Constanța ambulanta accident
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close