Antena 3 CNN Actualitate Oamenii lui Macovei, cuplați la milioane de euro. Care era circuitul banilor

Oamenii lui Macovei, cuplați la milioane de euro. Care era circuitul banilor

Oamenii lui Macovei, cuplați la milioane de euro. Care era circuitul banilor
04 Mai 2018   •   22:00

Ciprian Ciucu și Cristian Ghinea, doi dintre apropiații Monicăi Macovei, au făcut afaceri de milioane de euro. Antena 3 a prezentat în exclusivitate traseul banilor pe care aceștia îi gestionau.

FDSC derulează un important program prin care finanțează cu peste 36 de milioane de euro pentru ONG, beneficiară fiind și România.

Centrul Român de Politici Europene (CRPE) a fost fondat de Ciprian Ciucu. CRPE a primit în doua tranșe, în doi ani de zile, o sumă care ajunge la 500 de mii euro, primită în șapte tranșe, construite de Ciucu și care are legături foarte strânse cu Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, pe de o parte plătea, pe de alta parte prima bani. 

Ciucu devine primitor de bani prin relația cu Ghinea. Ghinea ca să nu rămână dator creează o nouă entitate, HP Advising, care primea acei bani. Ciucu și soția sunt fondatori la HP Advising, iar în cealaltă parte este Ghinea împreuna cu partenera sa de viața, care nu a trecut-o în declarația de avere, pentru că au o relație de concubinaj.

×
Subiecte în articol: circuit bani
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close