Antena 3 CNN Actualitate Oamenii, salvaţi din coşmarul alb cu TANCUL şi ELICOPTERUL. Armata, pregătită în orice moment de intervenţie

Oamenii, salvaţi din coşmarul alb cu TANCUL şi ELICOPTERUL. Armata, pregătită în orice moment de intervenţie

Oamenii, salvaţi din coşmarul alb cu TANCUL şi ELICOPTERUL. Armata, pregătită în orice moment de intervenţie
Sursa foto: Foto: Wikipedia
de O.P.    |    06 Feb 2012   •   05:53

Un elicopter SMURD şi un tanc de la Brigada de la Infanterie Focşani, care au plecat să salveze mai mulţi bolnavi  din Tulcea, au reuşit cu greu să-şi îndeplinească misiunile, din cauza vremii. Un alt tanc a intervenit în Vrancea, pentru salvarea unor pacienţi care trebuiau să ajungă la spital. Pentru ambulanţe, a fost aproape imposibil să ajungă la pacienţi în ultimele ore.

Drumul national 23 Focsani-Vulturu-Brăila a fost închis de autorităţi iar ambulanţa a cerut ajutorul armatei pentru a ajunge în comuna Vulturu, să preia o gravidă care trebuia să nască şi s-o ducă la spital în Focşani.

Pe drum, militarii au recuperat şi o echipă de 6 lucrători de intervenţie de la Electrica, rămasă blocată între nămeţi.

O altă femeie însărcinată, din localitatea Trestenic din Tulcea, a fost salvată cu un elicopter SMURD. Mai târziu a fost nevoie din nou de intervenţia aparatului pentru a duce la spital o femeie care a născut acasă fiindcă nu a putut ajunge la spital. Din cauza vremii nefavorabile însă, elicopterul nu a mai putut ateriza. Pentru a aduce femeia şi bebelusul la spital a fost trimisă o maşină de intervenţie.

Doi bolnavi din judeţul Buzău au fost preluaţi de o maşina de luptă a armatei pentru a fi duşi la spital. Tancul, de la Brigada de la Infanterie Focşani, a rămas înzăpezit pe DN 22. Militarii au încercat să-şi facă drum cu lopeţile, dar nu au reuşit să răzbată prin nămeţii ce ating şi trei metri înălţime.

O femeie din Maramureş a fost nevoită să nască acasă, pentru că ambulanţa nu a reuşit să ajungă la locuinţa ei. Personalul medical a mers, pe jos,   doi kilometri până la casa femeii pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

 



×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close