Antena 3 CNN Actualitate Oamenii s-au strâns în Piaţa Universităţii, pentru a cincea zi consecutivă de proteste

Oamenii s-au strâns în Piaţa Universităţii, pentru a cincea zi consecutivă de proteste

Oamenii s-au strâns în Piaţa Universităţii, pentru a cincea zi consecutivă de proteste
Sursa foto: Foto: Dan Mihai Bălănescu
07 Noi 2015   •   19:45
UPDATE 22:11 - Protestatarii adunaţi în Piaţa Universităţii au început să plece

În piaţă mai sunt aproximativ 2.000 de persoane, care stau dispuse în grupuri, fiecare grup având mesajele sale, astfel că sunt scandări diferite în acelaşi timp.

Unii continuă să strige "Toate partidele, aceeaşi mizerie", alţii cer ca preşedintele Iohannis să vină în mijlocul lor, unii spun că ar fi trebuit să se coaguleze nişte lideri ai mulţimii, alţii sunt în continuare de părere că în piaţă nu trebuie să fie lideri.

UPDATE 20.20:
 Sunt aproximativ 3.000 de persoane în Piaţa Universităţii.

UPDATE
. Sute de persoane s-au adunat în Piaţa Universităţii şi au blocat carosabilul. 

---

Oamenii au început să se adune în Piaţa Universităţii, pentru a cincea zi consecutiv. Oamenii cer schimbarea clasei politice şi au început deja să scandeze lozincile anti-corupţie. 
 
Oamenii cer resetarea clasei politice cu totul. 
 
Reporterul Antena 3, Georgiana Murgilă, a explicat că, în acest moment, este vorba despre câteva zeci de oameni care protestează dar, ca în ultimele seri, cel mai probabil numărul acestora va creşte până la câteva mii de oameni.
 
"Vorbim de câteva zeci de oameni dar, din experienţa serilor anterioare, începând cu ora 19:30 încep să vină foarte mulţi tineri aici, se strâng şi blochează circulaţie, ocupă carosabilul. În seara aceasta, autorităţile se aşteaptă din nou la prezenţa a câtorva mii de oameni. Se pare că oamenii nu au fost foarte mulţumiţi de negocierile de la Cotroceni, tocmai de aceea l-au invitat, mulţi dintre ei, pe preşedintele Klaus Iohannis în stradă. Vom vedea dacă preşedintele va veni aici în această seară, pentru că deja a anunţat că va ajunge în Piaţa Universităţii".
 

×
Subiecte în articol: Piata Universitatii Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close