Antena 3 CNN Actualitate Oana Mizil: Am intrat într-un malaxor politic. Dosarul meu nu are legătură cu Marian

Oana Mizil: Am intrat într-un malaxor politic. Dosarul meu nu are legătură cu Marian

Oana Mizil: Am intrat într-un malaxor politic. Dosarul meu nu are legătură cu Marian
12 Mar 2015   •   17:41

Oana Mizil susţine că dosarul său nu are legătură cu cel al lui Marian Vanghelie şi că este unul „politic”. „Cred că este un circ mediatic, un malaxor politic în care am intrat”, a declarat Oana Mizil în direct la Antena 3.

„Dosarul meu de azi nu are legătură cu Marian, dar nici nu e o coincidenţă că azi dimineaţă, la aceeaşi oră, au venit cu doua mandate pentru mine şi pentru Marian”, a mai spus iubita lui Marian Vanghelie.

Referitor la demisia sa din Parlament, Oana Mizil a spus că este „un gest de onoare”. „Eu nu mă ascund sub fustele mamei, aşa cum face un coleg al meu”, a adăugat Oana Mizil.

Oana Mizil a fost audiată astăzi la DNA într-un dosar de incompatibilitate, ea deţinând funcţia de deputat şi având şi o firmă. Potrivit unor surse, politicianul este vizat de comiterea unor fapte de activitate financiară incompatibile cu funcţia. Oana Niculescu Mizil a venit la DNA, joi, dimineaţa, în baza unui mandat de aducere.

Marian Vanghelie e suspectat că a dat o gaură în buget de 2 miliarde lei. Primarul percepea comisioane de aproximativ 20%, sub diverse forme, pentru atribuirea şi plata unor lucrări, susţin surse judiciare. Casa lui Vanghelie este percheziţionată, la fel şi sediul primăriei sectorului 5, dar şi Administraţia Domeniului Public.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close