Antena 3 CNN Actualitate Oana Mizil, fericită că Marian Vanghelie va asista la naşterea fiicei sale: Există oameni cu suflet pe lumea asta!

Oana Mizil, fericită că Marian Vanghelie va asista la naşterea fiicei sale: Există oameni cu suflet pe lumea asta!

Oana Mizil, fericită că Marian Vanghelie va asista la naşterea fiicei sale: Există oameni cu suflet pe lumea asta!
Sursa foto: Foto:Agerpres
03 Sep 2015   •   08:44

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, va fi eliberat timp de două zile din arestul la domiciliu pentru a putea asista la naşterea fetiţei sale.

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au încuviinţat cererea formulată de Vanghelie care va putea astazi să meargă la spital cu iubita sa, Oana Mizil.

Pe 10 iulie, Marian Vanghelie a fost eliberat după patru luni de arest preventiv, el fiind judecat în arest la domiciliu. Vanghelie este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani după ce a acordat mai multe contracte preferenţiale.

"Mă simt fericită, mă simt minunat. Sunt bucuroasă pentru că, într-un final, există şi oameni pe lumea acesta cu suflet. Îmi aduc aminte cum spunea bunica: totul ţi se dă după sufletul tău. Ori, Marian e un om foarte bun, a ajutat foarte mulţi oameni şi eu la fel şi va fi mâine lângă mine", a spus Oana Mizil.

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie Oana Mizil
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close