Antena 3 CNN Actualitate Oana Pellea, confirmată cu COVID: "Traversez o formă ușoară. Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat"

Oana Pellea, confirmată cu COVID: "Traversez o formă ușoară. Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat"

Oana Pellea a anunţat că rezultatul testului PCR a ieșit pozitiv, chiar dacă este vaccinată cu ambele doze, şi va rămâne în izolarea impusă de lege: "Mi-aş fi pus in pericol colegii și pe cei cu care aş fi intrat in contact", spune actriţa.

Oana Pellea, confirmată cu COVID: "Traversez o formă ușoară. Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat"
Sursa foto: Facebook Oana Pellea
de Claudia Popovici    |    13 Oct 2021   •   21:53

Oana Pellea a anunțat săptămâna trecută că se izolează, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Astăzi, actriţa a confirmat că testul PCR i-a ieșit pozitiv.

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul!",  a scris, miercuri seară, actrița Oana Pellea pe pagina sa de socializare.

„Astăzi am primit rezultatul PCR pozitiv"

Actriţa Oana Pellea a mai precizat că toate teste rapide au ieșit negative, însă rezultatul PCR a fost pozitiv.

„Mi am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV. Mi-as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact.

„Traversez o formă ușoară. Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat"

Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne in izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi si de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m am vaccinat", a conchis actriţa Oana Pellea.

×
Subiecte în articol: oana pellea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close