Antena 3 CNN Actualitate Oana Pellea: "Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic"

Oana Pellea: "Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic"

Oana Pellea şi-a exprimat dezamăgirea privind modul în care guvernanții gestionează crizele majore prin care trece în acest moment România. Actriţa a mărturisit că "s-a săturat să vadă oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată".

Oana Pellea: "Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic"
Sursa foto: Facebook Oana Pellea
de Claudia Popovici    |    16 Noi 2021   •   19:53

Crizele sanitare, economice şi politice, care par fără sfârșit, secătuiesc zi de zi speranța oamenilor de a avea o Românie cu conducători cărora le pasă de ea şi care o iubesc.

La această concluzie a ajuns şi actriţa Oana Pellea care şi-a exprimat dezamăgirea faţă de clasa politică şi faţă de modul în care "cei de la putere" privesc problemele reale ale românilor. 

„Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic… Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere.

Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora… De 31 de ani… de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democrație… se pare că degeaba", scrie actriţa Oana Pellea pe pagina sa de socializare.

„M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită"

Mă retrag în profesia mea. În cărțile mele… în țara din inima mea (care se numește tot România)… în visul meu că într-o zi… acest Pământ superb numit România… va avea conducători care vor iubi această Țară.

M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată.

Mai bine încerc să fac bine (atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existența mea umilă, și… atât.

„Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României, sfâșiat de hiene hulpave"

Tot ce am afirmat aici conține multă durere, cinste, tristețe și mult-mult dezgust.

Sper ca cei care mai au energie, forță și mai ales conștiință să se lupte în continuare pentru o ROMÂNIE democratică și demnă, o Românie cu legi și oameni drepți. Mi-aș fi dorit să mai am resurse de speranță. Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României, sfâșiat de hiene hulpave", a conchis actriţa Oana Pellea.

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close