Antena 3 CNN Actualitate Oana Stănciulescu: Dosarul RCS & RDS - Antena Group pare o comadă politică

Oana Stănciulescu: Dosarul RCS & RDS - Antena Group pare o comadă politică

Oana Stănciulescu: Dosarul RCS & RDS - Antena Group pare o comadă politică
de M.T.    |    01 Oct 2013   •   17:43

Dosarul RCS & RDS - Antena Group, care a fost trimis în judecată marţi, pare să fie o comandă politică, susţine Oana Stănciulescu, realizatoarea emisiunii "Panorama" de la Antena 3.

„Un dosar cu foarte multe semne de întrebare, un dosar construit foarte ciudat, un dosar absurd prin acuzaţia că o societate comercială şantajează pe cineva. E o premieră, cred că în toată lumea. Poate prin America Latină să mai existe aşa ceva”, a spus Oana Stănciulescu într-o intervenţie telefonică.

„Nu mă miră, este ceva previzibil, pentru că sunt foarte atentă la ce se întâmplă în justiţie de mulţi ani. Dacă suntem atenţi la ultimii doi-trei ani, era previzibil să ajungem aici. Asta şi pentru că societatea nu a mişcat un deget, ne-am uitat toţi cum se fac abuzuri în justiţie fără să îndrăznim să spunem ceva, ziariştii când au vrut să spună ceva au ajuns la CSM, judecătorii care au dat o decizie ce nu a convenit cuiva au ajuns la DNA şi aşa mai departe”, a continuat jurnalista.

„Nu înţeleg de ce toţi ceilalţi se uită impasibili la acest dosar, nimeni nu reacţionează, în afară de, poate, colegii din străinătate. Mă refer aici la colegii de presă, la ONG-urile care au în statut să semnaleze abuzurile. Dacă cineva crede că o ţară care nu are o presă şi o justiţie libere şi puternice este o ţară democratică, atunci se înşală”, a concluzionat Oana Stănciulescu.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close