x close

Oana Zamfir, despre declarațiile făcute de premier

de S.T.    |    17 Feb 2016   •   14:40
Oana Zamfir, despre declarațiile făcute de premier

Oana Zamfir a desființat declarațiile făcute de Dacian Cioloș în plenul Senatului referitor la cazul ANAF-Antena 3.

„Domnule Ciolos, mintiti si patronati abuzul!

1. Spuneti ca ANAF a pus in aplicare o hotarare judecatoreasca. Minciuna! Hotararea a fost de intrare a imobilelor in proprietatea statului, ceea ce s-a produs demult! Hotararea n-a vizat evacuarea.
2. Spuneti ca avem dreptul sa stam si luni in sediu? Ne-am linistit! Cata generozitate!
3. Ne recunoasteti dreptul de preemtiune la inchiriere si cumparare? Atunci ne evacuati dupa care ne dati dreptul sa cumparam si sa ne mutam inapoi? Care este scopul evacuarii?
4. Ati spus ca nu ati stiut de actiunea ANAF, dar nici nu trebuia sa stiti. Acum cand ati aflat ce stalinist au procedat, ii mangaiati pe crestet si le spuneti sa nu mai faca chiar asa pe viitor? In loc sa dati afara decidentii?
5. De adresele noastre catre doamna Dragu (din 24 noiembrie nu de ieri de azi) si catre ANAF ati aflat? Ce masuri ati luat pentru ca nu au raspuns si ne-au executat fara sa raspunda la adrese?


Sunteti parte a minciunii si abuzului, domnule Ciolos, ati probat azi! Ati probat si in trecut, cu Biris, cu Homor...”, a spus Oana Zamfir.
 
Domnule Ciolos, mintiti si patronati abuzul! 1. Spuneti ca ANAF a pus in aplicare o hotarare judecatoreasca. Minciuna!...

Posted by Exces de Putere - cu Oana Zamfir si Adrian Ursu on 17 Februarie 2016

Citeşte mai multe despre:

Oana Zamfir Dacian Ciolos ANAF post confiscat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati