Antena 3 CNN Actualitate Oana Zăvoranu, hotărâtă să candideze la alegerile prezidențiale din 2024: ”Sunt pregătită să conduc cu cap ţara asta”

Oana Zăvoranu, hotărâtă să candideze la alegerile prezidențiale din 2024: ”Sunt pregătită să conduc cu cap ţara asta”

Oana Zăvoranu a declarat că este hotărâtă să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, spunând că se simte pregătită să conducă România ”cu cap”.

Oana Zăvoranu, hotărâtă să candideze la alegerile prezidențiale din 2024: ”Sunt pregătită să conduc cu cap ţara asta”
Sursa foto: Instagram/ Oana Zăvoranu
de Andreea Ştefan    |    30 Mar 2022   •   15:29

Oana Zăvoranu a fost întrebată pe Instagram de unul dintre fanii săi care ar fi cel mai bun lucru care se poate întâmpla în România.

Hotărâtă, vedeta a răspuns: ”Să devin preşedintele ţării”.

”Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulţi oameni care mă roagă să fac asta. Dacă Dl. Latex a făcut-o, eu pot fi mult mai bună și pregătită să conduc cu cap țara asta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(...) Nu e o glumă! Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider şi este evident că au şi de ce. Eu am demonstrat că pot!”, le-a mai spus Oana Zăvoranu fanilor săi de pe Instagram.

Oana a mai spus și că vrea să scrie o carte despre viața ei și că anul viitor, în toamnă, va fi publicată.

”Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidenţa este că am vorbit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta… Aşa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toţi”, a mai mărturisit Oana Zăvoranu pe Instagram.

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu alegeri prezidentiale
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close