Antena 3 CNN Actualitate Descoperire şocantă lângă Capitală! Mai multe fragmente osoase au fost găsite pe un câmp

Descoperire şocantă lângă Capitală! Mai multe fragmente osoase au fost găsite pe un câmp

Descoperire şocantă lângă Capitală! Mai multe fragmente osoare ce par a fi umane au fost găsite pe un câmp lângă Bragadiru. În apropiere au fost găsite mai multe bunuri, printre care şi un telefon mobil.

Descoperire şocantă lângă Capitală! Mai multe fragmente osoase au fost găsite pe un câmp
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    01 Noi 2020   •   18:06

''La data de 18 octombrie 2020, în jurul orei 15:00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un teren viran din Bragadiru, au fost găsite mai multe fragmente osoase, ce par a fi umane.

La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu criminaliști, pentru desfășurarea activităților din competență.

Pe lângă fragmentele osose s-a mai găsit și câteva obiecte: un rucsac negru, o șapcă gri, o pereche de ochelari, dar și un telefon mobil

Astfel, au fost găsite mai multe fragmente osoase, aflate într-o pereche de pantaloni și pantofi sport, iar, în imediata apropiere, au fost găsite mai multe bunuri, respectiv un rucsac negru, o șapcă gri, o pereche de ochelari și un telefon mobil.

Polițiștii au efectuat scotociri și căutări în zonă, în vederea găsirii și a altor fragmente osoase sau părți ale cadavrului, fără a fi descoperite.

Fragmentele osoase au fost ridicate și transportate la Insitutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării expertizei  antropologice

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecatoria Cornetu'', se arată în comunicat.

Ana Maria Buhor, senior editor şi realizator Antena 3, a comentat comunicatul emis de către autorităţi.

''Vorbim despre o faptă sesizată, atenție, pe 18 octombrie, asta  înseamnă acum 12 zile. Au fost găsite undeva în zona Bragadiru, mai mult fragmente osoase ce par a fi umane. În imediata apropiere au fost găsite de asemenea și mai multe bunuri, respectiv un rucsac negru, o șapcă, o pereche de ochelari, dar și un telefon mobil. Aceste fragmente se pare că se aflau într-o pereche de pantaloni și pantofi sport. Fragmentele umane au fost duse la Institutul Național de Medicină legală pentru ca expertiza să fie efecutată

Surse judiciare confirmă ipoteza ca fragmente să osoase găsite să fie umane

Este foarte interesant cum de 12 zile nu avem certitudinea că acele fragmente osoase sunt umane, deși conform unor surse judiciare se confirmă această ipoteză, plus că nu știm mai multe date având în vedere că totuși acolo a fost găsit și un telefon mobil care putea să fie investigat. Cu siguranță, acolo erau mai multe indicii.

Este absolut șocant, după 12 zile, autoritățile vin și ne spun că la marginea Capitalei au găsit niște fragmente osoare care par umane

Au găsit și un telefon mobil, dar nu ne dau mai multe indicii. Este clar că dacă acolo s-a petrecut o crimă cel puțin de 12 zile avem un autor liber care nu este deranjat, mai ales că autoritățile nu știu exact ce au făcut în ultimele 12 zile având în vedere acest comunicat'', a spus Ana Maria Buhor, senior editor şi realizator Antena 3.

×
Subiecte în articol: oase Bragadiru teren
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close