Antena 3 CNN Actualitate Oaspetele nepoftit. Locuitorii din Roman s-au trezit cu un pui de crocodil în bazinul vechiului ştrand

Oaspetele nepoftit. Locuitorii din Roman s-au trezit cu un pui de crocodil în bazinul vechiului ştrand

Oaspetele nepoftit. Locuitorii din Roman s-au trezit cu un pui de crocodil în bazinul vechiului ştrand
Sursa foto: Foto: ducksters.com
22 Iul 2012   •   11:26

Cei care s-au plimbat sâmbătă seară prin zona vechiului ştrand din Roman au avut surpriza să dea nas în nas cu un....crocodil. Reptila se plimba prin oraş de două săptămâni, de când a scăpat de la un circ venit din Germania. Un adevărat spectacol a fost şi recuperarea crocodilului din bazin.

Ştrandul din Roman nu mai este funcţional de ani de zile, iar în vechiul bazin se adună acum doar apă de ploaie. Aseară, o femeie care îşi plimba copilul prin zonă a văzut crocodilul şi a sunat la 112. Lângă bazin s-a adunat imediat o mulţime de oameni, să vadă minunea.

Poliţiştii comunitari s-au deplasat şi ei la faţa locului ca să se convingă dacă apelul la 112 a fost adevărat. S-au gândit că reptila a fugit de la circ şi i-au chemat pe cei care dăduseră spectacol în Roman şi care au ajuns între timp la Rădăuţi, în judeţul Suceava.

Până la sosirea celor de la circ nu s-a apropiat nimeni de reptilă.

Operaţiunea de salvare a crocodilului în vârstă de un an n-a fost deloc uşoară. Abia după o oră şi jumătate a fost prins de dresori şi scos din bazin.

Circarii au plecat din Roman bucuroşi că şi-au recuperat crocodilul şi fără să fie amendaţi.



×
Subiecte în articol: roman
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close