Antena 3 CNN Actualitate Obiectiv: Cum a încercat Laura Codruța Kovesi să protejeze firma iubitului său

Obiectiv: Cum a încercat Laura Codruța Kovesi să protejeze firma iubitului său

Obiectiv: Cum a încercat Laura Codruța Kovesi să protejeze firma iubitului său
10 Mai 2017   •   20:09

Șefa DNA Laura Codruța Kovesi, înainte de a fi audiată fie la Parchetul General, fie la comisia parlamentară de anchetă, mai rezolvă problemele celor apropiați. A închis dosarul Transgaz, unde lucrează fratele său, iar acum a mai avut o problemă cu dosarul companiei la care lucrează iubitul său.

Săptămâna trecută, DNA informa printr-un comunicat că Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mită și de complicitate la spălare de bani după ce ar fi pretins 3.5 milioane de euro din care ar fi primit 3.1 milioane de euro din partea șefilor companiei RCS&RDS, Ioan Bendei și Alexandru Oprea sub forma unui contract de asociere între firma care controla salonul de nunți și de botezuri a lui Dragomir și societatea de cablu.

În comunicatul oficial nu se precizează însă că este vorba de compania RCS&RDS, a anunțat Oana Stancu în emisiunea Obiectiv. Mai mult decât atât, nici nu este adusă vreo încadrare juridică, vreo acțiune luată. Practic, compania nu este acuzată de nimic, doar persoanele fizice în numele companiei au săvârșit faptele, asta, deși contractul este făcut de companie.

Astăzi, vine o informație de ultimă oră. Nu de la DNA, ci printr-o notificare a companiei mamă aflată în proces de listare.

Digi Communications a depus un amendament la prospectul de listare în care anunta ca și firma RCS&RDS a primit in data de 8 mai o notificare oficiala din partea DNA în care i se aduce la cunoștință ca are calitate de suspect.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close