Antena 3 CNN Actualitate Ocna Mureş: Locuitorii din apropierea supermarketului distrus de surparea de teren pescuiesc alimentele din apă

Ocna Mureş: Locuitorii din apropierea supermarketului distrus de surparea de teren pescuiesc alimentele din apă

Ocna Mureş: Locuitorii din apropierea supermarketului distrus de surparea de teren pescuiesc alimentele din apă
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Dec 2010   •   17:19

După surparea a două imobile şi a unui supermarket la Ocna Mureş, oamenii, împinşi de sărăcie, s-au apucat să pescuiască produsele ajunse în apă. Asta deşi accesul în zonă este interzis şi mai mulţi poliţişti patrulează prin zonă.

Când au nevoie de mâncare, locuitorii din Ocma Mureş tot la supermarket se duc. Doar că, de această dată, nu mai au nevoie de bani. De la sticle de şampanie, la cereale sau borcane de dulceaţă, orice poate fi folosit de către localnicii care nu mai ştiu ce să pună pe masă.

Cei curajoşi însă nu-şi riscă viaţa doar pentru familiile lor, ci şi pentru... politişti. “Erau doi poliţai acolo sus, am discutat cu ei şi o zis: "Bă, băieţi, dacă scoateţi ceva şi pentru noi, ce vă arăt eu sigilat acolo, vă las şi pe voi două!" povesteşte un localnic.

„Ne-au lăsat şi pe noi de am luat şi nişte dulceaţă... restul, ce-o ost mai scump, pentru ei am scos”, a mai spus omul.

Nimeni nu ştie când Ocna Mureş va arăta din nou ca un oraş normal. Cert este că asta nu se va întâmpla prea curând: bani nu sunt, iar pământul nu s-a stabilizat în întregime.

Din cauza surpării de teren, un supermarket a fost distrus în totalitate. Ulterior, au fost îngropate un magazin şi un atelier de reparaţii frigidere, aflate în apropiere.

 

×
Subiecte în articol: Supermarket
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close