Antena 3 CNN Actualitate Octavian Jurma: ”Un român moare de COVID la fiecare 7 minute, azi, în România!”

Octavian Jurma: ”Un român moare de COVID la fiecare 7 minute, azi, în România!”

Octavian Jurma trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că un român moare, astăzi, la fiecare 7 minute, de coronavirus. Cercetătorul susține că, de săptămâna următoare, situația se va înrăutăți. Astfel, la fiecare 5 minute, un român infectat cu COVID va muri, din cauza faptului că guvernanții din țara noastră evită să ia măsuri drastice pentru o opri răspândirea virusului.

Octavian Jurma: ”Un român moare de COVID la fiecare 7 minute, azi, în România!”
Sursa foto: Facebook | Octavian P Jurma
de Laura Dinu    |    30 Sep 2021   •   11:31

”Situația a devenit atât de tensionata cu încercarea guvernului de a forța părinții sa își trimită copiii la scoală indiferent de gravitatea situației epidemiologice, încât prefer sa facem un pic haz de necaz înainte de a reveni la realitatea noastră întunecată.

Azi mi-a fost dat sa aud ce mai mare aberație antivaccinare spusă public de o persoană panicată si isterică, ce părea scapătă de la balamuc:

"Cercetătorii au descoperit că vaccinul produce sterilitate pe trei generațiiiiii!!!!"

Văleu muică! Păi dacă produce sterilitate, de unde mai apare a doua si a treia generație?

Vezi că ai confundat vaccinul cu vecinul.

Tot azi m-a pufnit râsul când am auzit diverși miniștri din guvern declarând ca cetățenii trebuie să fie responsabili, că altfel va fi greu în spitale altfel.

Trăim in raiul negaționiștilor. O să vedem iarăși un exod spre iadul capitalist unde proștii se vaccinează cu vaccinul care sterilizează și guvernul își pedepsește cetățenii păzindu-i de boala care nu există.

Măcar așa știm sigur că daco-romanii vor fi singurii fertilizați prin infectarea obligatorie care se pregătește în școli.

Gata cu râsul.

Un român moare de COVID la fiecare 7 minute azi în România și singurul lucru de care e în stare guvernul să discute este cum să continue cu relaxarea și după 6 la mie.

Asta nu e amuzant, asta este diabolic.

Drept urmare, de săptămâna viitoare va muri un roman la fiecare 5 minute fără ca măcar un singur guvernant, sau parlamentar sau președinte, să vină să ne spună că acesta e un preț prea mare pentru marea noastră relaxare”, scrie Octavian Jurma pe Facebook. 

Situatia a devenit atat de tensionata cu incercarea guvernului de a forta parintii sa isi trimita copiii la scoala...

Publicată de Octavian P Jurma pe Miercuri, 29 septembrie 2021

×
Subiecte în articol: Octavian Jurma
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close