Antena 3 Actualitate Octavian Melintescu, şeful Serviciului Anticorupţie Bucureşti, numit în funcţia de prim-adjunct al DGA

Octavian Melintescu, şeful Serviciului Anticorupţie Bucureşti, numit în funcţia de prim-adjunct al DGA

05 Sep 2011   •   13:25
Octavian Melintescu, şeful Serviciului Anticorupţie Bucureşti, numit în funcţia de prim-adjunct al DGA
Sursa foto: Foto: Agerpres

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, l-a numit pe Octavian Melintescu în funcţia de prim-adjunct la Direcţia Generală Anticorupţie.

Comisarul şef de poliţie Octavian Melintescu a fost şeful Serviciului Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti, informează Mediafax.

Din noiembrie 2010, DGA este condusă de Jănică Arion-Ţigănaşu. El a fost numit în locul lui Liviu Popa, care a preluat conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Octavian Melintescu a deţinut funcţia de director adjunct al DGA, din 1 septembrie 2011. Din 1 decembrie 2009, el a ocupat funcţia de şef Serviciu Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti.

Melintescu este absolvent al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti şi al Facultatăţii de Drept. Acesta a urmat mai multe cursuri şi studii postuniversitare.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close